Danaos

Loutraki

 ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ *** *** ΤΗΛ. 27410 48385 ΚΑΙ 6972 556604

Υλικά που βρίσκονται επί της οδού Δαναών.

Το Διοικητικό συμβούλιο ‘Δαναού’Κατουνίστρας Σουρλά αλλά κι εγώ προσωπικά,θα εκτιμούσαμε δεόντως αν επιλαμβάνονταν ο καλός γείτονας στο επίμαχο συγκεκριμένο σημείο,να δώσει τέλος στα παρατημένα επικίνδυνα υλικά και συγκεκριμένα τις αλουμίνιο πόρτες με τα χοντρά εκείνα τζάμια.(σήμερα μόνον τζάμια).

Ας μην σταθούμε επακριβώς ποιος μπορεί να εγκατέλειψε εκεί τις πόρτες.Αυτο είναι ένα διαφορετικό ζήτημα.

 

3

 

Δέκα λεπτά ενασχόλησης θα αρκέσουν για να απομακρυνθούν αυτά τα υλικά.

Υλικά που βρίσκονται επί της οδού Δαναών και παραπλεύρως του οργωμένου χώρου στο αριστερό μέρος οδεύοντας προς Σουρλά και μετά την οδό Νίκης 40 μέτρα περίπου.

Σήμερα τα υλικά αυτά αλλάξανε υποχρεωτικώς δομή και δεν βρίσκονται στο σώμα μιας εγκατελειμένης μπαλκονόπορτας αλλά κείτονται σε μια άμορφη μάζα από σπασμένα και διάσπαρτα χοντρά γυαλιά.
Πάρα πολύ επικίνδυνα όμως γυαλιά που ισαπέχουν μόλις μισό μέτρο από την κεντρική άσφαλτο της οδού Δαναών.

2 300m

Επικίνδυνα γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα ολισθήσουν εύκολα στον δρόμο και όποιος μοτοσικλετιστής δεν τα παρατηρήσει ίσως την νύχτα το πιθανότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα είναι να βρεθεί πεσμένος στην άσφαλτο η στην καλλίτερη περίπτωση να βρεθεί με ενα τρύπιο επίσωστρο που θα τον στείλει κατευθείαν στο βουλκανιζατέρ.

Επίσης δεν είναι η στιγμή να συμπεράνουμε αν ο αγρότης που όργωσε το χωράφι προκάλεσε αυτή την διάλυση των υλικών διότι έγινα μαρτυράς άλλων και πιο συγκεκριμένων δεδομένων που αποκλείει έτσι παντελώς αλλά και ίσως την προανεφέρουσα εκδοχή.

Αν κάτι...

 

Αν κάτι βαραίνει τον αγρότη αυτό είναι πως θα έπρεπε στη συμβολή Λιακαίων και Νίκης εκεί να παραδώσει την άσφαλτο της οδού Νίκης απαλλαγμένη από τις κοπριές και τα χώματα που μετακύλησε το βαρύ τους όχημα κατά την μεταφορά.

 

tzam500-2.jpg2 300m

Διαφαίνεται εύκολα (μετά από αυτό που και ο ίδιος αντίκρισα)πως επισκέφτηκαν την περιοχή οι συνήθεις για εμάς μάλλον ύποπτοι με τα παλιά εκείνα ανοικτά φορτηγάκια και αριστερά και δεξιά του χωματόδρομου προς Σουρλά έπεφταν φαίνεται απ'την καρότσια τους -κι έτσι όλα εξηγούνται -παλιά κασετόφωνα ραδιόφωνα καλώδια σιδηρικά κονσέρβες και άλλα πεταμένα σκουπίδια από εδώ κι από εκεί.

Εξάλλου το γεγονός ότι αποσυναρμολόγησαν κάποιοι τις αλουμινιες κάσες από τα τζάμια -που τους ήταν χρήσιμες πολύ πιο πολύ από τα αχρείαστα τζάμια καταδεικνύει ποιοι ακριβώς ήταν αυτοί που διέλυσαν τις πόρτες.

Το αλουμίνιο όλοι γνωρίζουμε πως έχει και την αξία του.

Για αυτό παρακαλώ σε έξτρα βαθμό το κ Σακάρη Χρήστο που βρίσκεται μια αναπνοή από το επίμαχο σημείο να αναφέρει κι εκείνος στον «γείτονά μας» για την ευαισθητοποίησή του και ευελπιστούμε το συντομότερο δυνατό να εύρει τύχη η παρατήρηση αυτή μόνο και μόνον μέσα από τον ιστότοπό μας γιατί όχι αν και δεν θεωρώ πως είναι και τόσο εύκολο.
Δε άλλως σαν Δ.Σ. θα επανέρθουμε εις το ζήτημα

Για τον λόγο αυτό η παρούσα παράκληση ή προτροπή θα ανακοινωθεί εκτός άλλου και στους ειδικούς πίνακες των κόμβων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Για το ΔΣ

Ο
Πρόεδρος Δαναού

Καπέλλος Κωνσταντίνος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατα άρθρα

Βρείτε μας στο FaceBook