Danaos

Loutraki

 ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ *** *** ΤΗΛ. 27410 48385 ΚΑΙ 6972 556604

Η μια δραστηριότητα διαδέχεται την άλλη

Η μια δραστηριότητα διαδέχεται την άλλη στις καθαριότητες της περιοχής μας αλλά και τον εθελοντισμό κι αυτό είναι καλοδεχούμενο.

 Διαβλέπω δράσεις αυτενεργείας και αμεσότητας κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο και αν αναλαμβάνουμε διαδοχικά η κυκλικά τέτοιους ρόλους δεν υπάρχει και περίπτωση ποτέ να προσκρούσει σε λογικές ανταγωνισμού αλλά σε μοναδικά και μόνο πλαίσια ευγενούς άμιλλας και αλληλοσυμπλήρωσης.

Επί του συγκεκριμένου άρθρου αφορμή δόθηκε για αναφορά από τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις.

OIKN 1    OIKN 2

 

1ον αντίκρισα στην διαδικτυακή μπάντα συμβούλου μας να έχουν αναλάβει ρόλο ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ο κΜιχαλόπουλος Παρασκευάς ανιχνεύοντας εδώ κι εκεί όπου εγκαταλείφτηκαν η ταξίδεψαν διάφορα σκουπίδια από τον αέρα -η μπορεί και από σκοπιμότητα από απρόσεκτους γείτονες-και η στην σειρά η τομεάρχης καθαριότητας και σύμβουλος η κ.Θάλεια Οικονόμου να ή να περισυλλέγει αυτά τα σκουπίδια σε σακούλες με ίδιον "αυτοκίνητο μέσο" για να τα απομακρύνει ακολούθως στους κάδους…Συγχαίρω εννοείται την πράξη αυτή.

 

stathOIKN 3 500

 

2ον Συνάντησα τον κ.Χρήστο Σακαρή στον κόμβο Δαναών και Σουρλά να καθαρίζει επιμελείται πέριξ της πινακίδας ανακοινώσεων και με ενημέρωσε πως ήταν αυτός που με πρωτοβουλία του στην στροφή του εκκολαπτηρίου αλλά και στην στροφή του Χαϊκάλη (στην μικρή  πλατεία του κόμβου Λιακαίων και Ευκαλύπτων) αποψίλωσε εκατέρωθεν τα χόρτα που έκρυβαν την ορατότητα των οδηγών ακριβώς πάνω στην στροφή.

 

xr pinak xort1 A    xr pinak xort1

 

xr sekol

 

 

 xr XAIKAL2           xr XAIKAL1

 

Επιπροσθέτως επειδή στο ανώτερο μέρος των πινακίδων υπήρχε άνοιγμα όπου χωρούσε ανθρώπινο χέρι κι επειδή μετά λύπης μου διαπιστώθηκε πως κακοήθης περαστικός ξήλωσε την μια ανάρτηση εκ των δυο και άλλη πέταξε έξω και άλλη έπεσε στο εσωτερικό ο κος Χρήστος επενέβη στην κατασκευή περίτεχνα και τοποθέτησε οριζόντιο πώμα πανοκάσσι ενώ στο εσωτερικό προσάρμοσε επιφάνεια διάφανου τζαμιού με την προσοχή πως τα υλικά τα επιβαρύνθηκε ο ίδιος η και δώρισε.... επαινούμαι εννοείται κι αυτή την πράξη.

 

xrhst tzam1   xrhst tzam2

3ον Προ ημερών επισκέφτηκα την περιοχή βορειοδυτικώς προς Σουρλά Κατουνίστρας και σε κοινή διαπίστωση κρίναμε με τον κ Σάββα Βακόνδιο πως αριστερά και δεξιά της οδού Θωμά Οικονόμου και κατά του ήμισυ του δρόμου χρήζει ανάγκης καθαρισμού και αποψίλωσης.

 

vak s1

 

Στο κομμάτι αυτό κατά το ήμισυ σε πρώτο χρόνο επιλείφτηκε επιτυχώς με δική του πρωτοβουλία ο κύριος Βακόνδιος και σαφώς συγχαίρουμε αλλά και επαινούμε και αυτή την πράξη προσδοκώντας και για την συνέχεια συμπεριλαμβανομένης και της διαπίστωσης του ίδιου πως τα παγκάκια της όμορφης πλατείας χρειάζονται άμεση συντήρηση και βαφή και σύλλογος θα αναλάβει το οποιοδήποτε κόστος.

 

stath skoyp300

 

4ον Εντοπιστήκαν από τον κ Καμπούρη Ευστάθιο 3-4 σακούλες σκουπιδιών αδικαιολόγητα εγκαταλειμμένες επί του δρόμου της γειτονιάς του και δυσκολεύτηκα να τον συγκρατήσω η αλήθεια είναι διότι και μάλλον δικαιολογημένος ένιωθε την επιθυμία να εκτονωθεί άσχημα ως προς τον οποιανδήποτε απαράδεκτο ή και ανόητο γείτονα είχε την φαεινή ιδέα να εναποθέσει εκεί τα σκουπίδια του.

Ορθά παρατήρησε πως δούλοι δεν μπορούμε να χρηστούμε ή να γίνουμε κανενός όσο και εθελοντική ευαισθησία κι αν διαθέτουμε και παρακαλούμε να μην επαναλειφθεί αυτό το γεγονός.

Και ο κος Στάθης αλλά και η κ. Χριστίνα συγκέντρωσαν αυτά τα σκουπίδια στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και τα απομάκρυναν ...

Ευχαριστούμε τα παιδιά εννοείται..

 

Με χαρά λοιπόν και με όλα τα παραπάνω αντικρίζουμε και τις μεμονωμένες προσπάθειες πέρα από την συλλογική δράση και αξίζουν συγχαρητήριων όλα τα μέλη ενώ επιβεβαιώνω για τον κάθε ένα ξεχωριστά πως πράγματι δικαιούνται να ακουμπάνε επιτυχώς στο λατινόφερτο εκείνο ρητό που αναφέρει διδακτικά πως η γυναίκα του καίσαρα δεν θα πρέπει μόνον να δείχνει τίμια αλλά και να είναι τίμια… Ετσι κι εμείς λοιπόν όχι μόνον δεν μένουμε σε λόγια αλλά το αποδεικνύουμε και στην πράξηΣυγχαρητήρια σε όλους

Καλή συνέχεια

        Για το Δ.Συμβούλιο

                  Ο
           Πρόεδρος
    Καπέλλος Κωνσταντίνος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατα άρθρα

Βρείτε μας στο FaceBook