Danaos

Loutraki

 ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ *** *** ΤΗΛ. 27410 48385 ΚΑΙ 6972 556604

Καθαρισμός συνεργατικότητα και αλληλεγγύη

 

Τα σημεία λοιπόν πια εκατέρωθεν του δρόμου της οδού Αθηνάς αλλά και της οδού Δαναών αναπνέουν και πάλι  και μαζί μ αυτά ,αναπνέουν  ολοφάνερα και οι συνειδήσεις μας.

 

mp1

 

Η έννοια της συνεργατικότητας και αλληλεγγύης βρήκε την τέλεια ανταπόκριση στα πρόσωπα των συνδημοτών μας στην περιοχή Κατουνίστρα, των καλών γειτόνων, των ενεργών μελών ,του ανθρώπου με θέληση και αγάπη να προστατεύσει το περιβάλλον ,να επαναφέρει αυτό από κακοπαρεμβολές στην πρότερη κατάσταση ενός αληθινού δάσους αλλά και να δώσει την ικανοποίηση στον περαστικό η τον περιπατητή πώς αναπνέει καθαρή φύση και πως τελικά μπορεί όλα να λειτουργούν γύρω του αρκεί και να υπάρξουν στιγμές που και ο ίδιος θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ... «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» έλεγαν οι πρόγονοί μας.

mp3

 

mp5


Συγχαρητήρια λοιπόν πρώτα πρώτα στον Κωνσταντίνο Βάτσικα σε ένα έφηβο παλικάρι ή παλληκάρι  που δεν σήκωσε κεφάλι σε όλη την διαδικασία απομάκρυνσης των παλιουλικών ή μπαζών και που απαριθμούσαν τελικά πάνω από 35 έως 40 σακούλες οικοδομής.

 

 

mp4


Δεν θα ξεχάσω την στιγμή της «εκφόρτωσης¨» στον κάδο επειδή μέσα υπήρχε -άτυχο πτώμα τετράποδου ζωντανού- ότι οι μύγες ή τα έντομα που μας περιτριγυρίζανε ήταν χιλιάδες άλλα και πάλι όμως πρόθυμος ο Κωνσταντίνος να βοηθήσει ποτέ δεν έκανε πίσω.

mp6

 

mp7

 

mp12

 


Τον συγχαίρω ξεχωριστά λοιπόν και αυτόν και την μητέρα του Άννα (την γραμματέα του συλλόγου μας ) η οποία όχι μόνο προσέφερε τα ανάλογα δίπλα σε όλους εμάς αλλά είχε και την καλοσύνη τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της {ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας} να παραχωρήσουν το ειδικά διαμορφωμένο όχημά τους να φορτοεκφωρτόσουμε αυτά τα παλιουλικά και να τα απομακρύνομαι οριστικά.
Καταλαβαίνετε πως χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα. Ένα μπράβο συνολικά από μένα στην προσφορά της οικογένειας της κας Βάτσικα λοιπόν ούτως η άλλως.

mp9


Το παρόν και την βοήθεια στην προσπάθεια της περισυλλογής έδωσε και ο Σύμβουλος Καμπούρης Ευστάθιος ο οποίος επίσης παραχώρησε η προσέφερε και το υλικό συγκέντρωσης των μπαζών -το αυτό και η κα Σερεσιώτη-( διέθεσε γερές και όλες τις οικοδομικές σακούλες ) τον ευχαριστούμε και αυτόν και τον συγχαίρουμε ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως ήταν εκείνος που ανακάλυψε και μια δεύτερη εστία σκουπιδιών και μπαζών λίγο πιο κάτω και επέμεινε να τα απομακρύνομαι στο ίδιο χρονικό όπως και έγινε.

mp10

Δείτε το βίντεο 2 πατώντας στα περισσότερα 

 

 

Στην παρέα μας υπήρξαν δυνατά φτυάρια εργασίας απώθησης και ανάσυρσης τόσο ο κύριος Ιωάννης Κουτέρης (φιλοξενούμενός μου) όσο και η ταμία μας η κ Σερεσιώτη Γεωργία που δεν εξέλειπεν συν τοις άλλοις -και δια τον συντονισμό- ενώ στην δεύτερη συγκομιδή προστέθηκε για βοήθεια και ο γείτονας μας ο κ Σωτήρης Παπαζαφειρόπουλος.

Λίγο πριν αξιοσημείωτο είναι πως η κα Σερεσιώτη διέθεσε 1 ώρα και πλέον να καθαρίσει ολη την οδό Δαναών αριστερά και δεξιά από επίσης αλλά διάσπαρτα και πάλι σκουπίδια.

Δεν πίστευα στην θεα του αποτελέσματος. Συγκεκριμένα ανέσυρε από αριστερά και δεξιά 35-40 πλαστικά ποτήρια του φραπέ καφέ ...απίστευτο κι όμως αληθινό ....παράξενο δε  έχω να πω...

mp11


Τα σημεία λοιπόν πια εκατέρωθεν του δρόμου της οδού Αθηνάς αλλά και της οδού Δαναών αναπνέουν και πάλι και μαζί μ αυτά ,αναπνέουν ολοφάνερα και οι   σ υ ν ε ι δ ή σ ε ι ς  μ α ς .

 

mp8


Τους ευχαριστούμε λοιπόν όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά ,ειδικότερα δε τον νεαρό Κωνσταντίνο και να πούμε πως στην κατακλείδα μας επιφύλαξε έκπληξη η σύζυγος του κ Καμπούρη (με την εντολή του κ Στάθη φαντάζομαι) με οινοποτική κατάληξη που αν και πρωί και αποδεχθήκαμε αλλά και μας δρόσισε ειδικώς με το παγωμένο της τσίπουρο.


Την ευχαριστούμε και εκείνη και προσωπικώς όλους μαζί σας ευχαριστώ και εγώ.

 

                        Για το Δ.Συμβούλιο
                                  ο
                            Πρόεδρος

                    Καπέλλος Κωνσταντίνος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατα άρθρα

Βρείτε μας στο FaceBook