Danaos

Loutraki

 ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ *** *** ΤΗΛ. 27410 48385 ΚΑΙ 6972 556604

Πενταπλή παρέμβαση απ'τον Δήμο μας/ :1ον Μπετό στο ρέμα /2ον Επίστρωση δρόμων Κατουνίστρας /3ον Έγκριση κολώνας ΔΕΗ /4ον Επίστρωση στου Σουρλά & /5ον Καθαρισμός.

Πενταπλή παρέμβαση απ'τον Δήμο μας/:1ον μπετό στο ρέμα /2ον στους επαρχιακούς δρόμους Δαναών & Ειρήνης επίστρωση/3ον Έγκριση τοποθέτησης κολώνας ΔΕΗ και βραχιόνων/4ον επίστρωση στου Σουρλά και/5ον καθαρισμός δρόμου στην γειτονιά του κ.Γ.Σωτήρη-Θ.Οικονόμου.

Κρίνεται για μια ακόμη φορά απαραίτητο να αναφέρουμε για την σημαντική συμβολή του Δήμου μας στις παρεμβάσεις όλων των εκκρεμοτήτων που προσετέθησαν και απασχολούσαν η απασχολούν στον οικισμό και που ενίοτε προωθεί ο σύλλογός μας με όλα του τα εφόδια η τις δυνάμεις τις οποίες και διαθέτει.

Έχουμε ξανά αναφέρει διεξοδικά πως το ζήτημα της συντήρησης των οδών ρυθμίζεται αμιγώς από τις υπηρεσίες του δήμου μας και συγκεκριμένα από τις τεχνικές ομάδες του τμήματος της πολεοδομίας Λουτρακίου όπου κατά κύριο λόγο αυτό το διάστημα άπτεται των ευθυνών ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ.Αθανάσιος Γεωργίου άκα (Μπισμπίκης).
Οι κοινοτικοί αυτοί δρόμοι για να πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργικότητας και που θα εγγυούνται την ασφαλή λειτουργεία και χρήση τους από τους διερχόμενους για όλο εννοείται τον χρόνο κρίνεται απαραίτητο να μεριμνούν οι αρμόδιοι άμεσα για την απαιτούμενη συντήρηση και επισκευή αυτών των δρόμων και το πράτουν.

Για μια ακόμη φορά με εντολή του κ.Αθανάσιου Γεωργίου καταστρώθηκε πλάνο επεμβάσεων από την τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας(κατόπιν αιτήσεώς μας όπως πάντα εξάλλου, και με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου κ.Γκιώνη Γεώργιου όπου και τον ευχαριστούμε και εκείνον για μια ακόμη φορά) και η οποία έλαβε χώρα στα παρακάτω επακριβώς σημεία της περιοχής μας:

gen5pl 4p

1ον-Στο τέλος της οδού Ειρήνης και λίγο πριν την βύθιση προς το μικρό ρεματάκι είχαν παρατηρηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό νεροφαγώματα στον χωμάτινο δρόμο με αποτέλεσμα λόγω και της απότομης κατηφορίας τα αυτοκίνητα να αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν φυσιολογικά και ως ήταν πολύ λογικό ολίσθαιναν η και προσέκρουαν στα βαθύτερα η υψηλοτέρα σημεία του περάσματος.H υπηρεσία ικανοποίησε στο 80 τοις % της κάλυψης αυτού του επικίνδυνου τμήματος με την τοποθέτηση ειδικού μπετόν με αντιολισθιτικότητα άριστου βαθμού. Για το υπόλοιπο του 20 τοις % δόθηκε η υπόσχεση να προστεθεί ίδιο υλικό και βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τα συνεργεία και τον προϊστάμενο κ.Φόρτη Γεώργιο ο οποίος εκτιμά πως σε λίγες ημέρες θα έχει τακτοποιηθεί η ΥΠΟΣΧΕΣΗ 1

gen5pl_1a.jpg     gen5pl_1b.jpg

gen5pl_1c.jpg

 

2ον-Επίστρωση ειδικού τρίμματος (14τ) σε όλο το μήκος από την οδό Δαναών και στην συνέχεια επι της οδού Ειρήνης έως την εκκρεμότητα επίστρωσης ειδικής ασφάλτου (μπετού) λίγο πριν το ρεματάκι.Το δεξιό τμήμα που οδηγεί προς την οδό Βαρότση για αρκετά μέτρα χρήζει κι αυτό της ανάγκης απλής επίστρωσης και υποσχέθηκε κι εδώ η υπηρεσία πως με την σειρά τους θα καλυφτούν και αυτά τα σημεία προδηλώνοντας την ΥΠΟΣΧΕΣΗ 2

gen5pl 2a  gen5pl 2b  gen5pl 2c

gen5pl_2d.jpg  gen5pl_2e.jpg  gen5pl_2f.jpg

 

3ον-Εγκρινόμενη από αιτήσεως μελέτη για τοποθέτηση κολώνας ηλεκτρικού ρεύματος από τα συνεργεία της ΔΕΗ με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην οδό Σύμης και για την προσθήκη (6) βραχιόνων φωτισμού τόσο στην ίδια οδό με (2) μπράτσα όσο και στην οικία έμπροσθεν του κ.Νικολάου & κ.Ραίτσου Μαρίας καθώς και στην στην πίσω πλευρά του επαρχιακού δρόμου του κ.Σιδηρόγλου Τρύφωνα. Προσθήκη και επισκευή με το υπόλοιπο μπετό στο αρχικό σημείο της οδού Σύμης που παρουσιάζει ανωμαλίες από νεροφαγιές σε συνεργασία με τον κ Φόρτη για την κατά σειρά ΥΠΟΣΧΕΣΗ 3 και με έξτρα υπόσχεση να τοποθετηθεί πλησίον του καθρέπτη της πλατείας Χαϊκάλη ένα ειδικό STOP στην άνοδο με ένδειξη σαν την ΥΠΟΣΧΕΣΗ 4 

                                                           gen5pl kol                        gen5pl_-kol_STOP.jpg

ενώ απολαμβάνουμε ήδη :

4ον-Την επίστρωση ειδικού τρίμματος (20τ) σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού προς Σουρλά.(Τα τμήματα προς του κ Μακρή προς κ, Συρίγου αλλά και κ.Πλάτση για αρκετά μέτρα χρήζουν κι αυτά μιας επίστρωσης μα δεν δόθηκε από την υπηρεσία ακόμη το πράσινο φως και τίθεται στα υπόψη για το άμεσο μέλλον) ενώ ατομικά η οικογένεια του κ. Παυλίδη επέδειξε με τον ιδιαίτερο σεβασμό της τις τόσες ευχαριστίες της για το αποτέλεσμα που προέκυψε μπροστά στην αυλή τους ..σας μεταφέρω τις ευχαριστίες τους κι εννοώ τις ευχαριστίες προς τον Δήμο μας.

 

gen5pl 4a    gen5pl_4b.jpg  gen5pl_4c.jpg

gen5pl_4d.jpg  gen5pl_4e.jpg  gen5pl_4f.jpg

gen5pl_4g.jpg  gen5pl_4k.jpg  gen5pl_4l.jpg  gen5pl_4m.jpg

Συνέχεια ....

 

Αναρτήσεις, καθαριότητα, tags και graffiti

Και εν τη απουσία ιθυνόντων ή και ιθύνοντος,ο οικισμός δεν έπαψε να λειτουργεί και αυτό το οφείλει σε ικανούς παράγοντες σαν τον αντιπρόεδρο Παρασκευά Μιχαλόπουλο, που δια της προσφοράς του και μόνον  όλες οι κοινοποιήσεις για τα τακτικά μας μέλη , βρέθηκαν στην ώρα τους και στα ανάλογα εκείνα σημεία αναρτημένες και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό.

 

figoyr4

 

 Άλως η γωνίες με τα σπασμένα γυαλιά ανακουφίστηκαν επιτέλους από τα περίσσια εκείνα υλικά και

 

Άλλη μια "τριζωνική" παρέμβαση στην σειρά


Άλλη μια "τριζωνική ενεργειών" παρέμβαση στην σειρά και μάλιστα τριπλού περιεχομένου.

3zwnik drom1

Πρώτον στον κεντρικό δρόμο της οδού Λιακαίων και γωνία ευκαλύπτων ο κ.Σακάρης Χρήστος διέθεσε πολύτιμο χρόνο να αποκολλήσει από το δεξιό τμήμα του δρόμου (και πριν την συμβολή αυτών των δυο οδών) να αποκολλήσει συμπαγές υλικό χώματος σαν τσιμέντο.

 Απαιτήθηκε  η και επιστρατεύθηκε έως και αξίνα ακόμη ακόμη για να διαπλατυνθει ιδεατά στο σημείο αυτό ο δρόμος ώστε να διαθέτετε και πλατύτερο άνοιγμα  για να διευκολύνει την συνύπαρξη δυο μαζί οχημάτων η την ταυτόχρονη διέλευση αυτών των οχημάτων.

Σε συνδυασμό με την αποξήλωση των χόρτων που επιμελήθηκε ο ίδιος όντως χρησίμευσε η ιδέα αυτή του Χρήστου και τον ευχαριστούμε.

3zwnik koyti2

 

Να υπενθυμίσω πως ο κ.Χρήστος παρενέβη τεχνικώς και στην κατασκευή των πινακίδων ανακοίνωσης για να μπει πανοκάσσι και γυάλινο παραπέτασμα που προστατεύει τα έντυπα απ'την βροχή.

Τοποθετήθηκε και πλαϊνό μικρό κουτί για την προσωρινή αποθήκευση των εντύπων διαμοίρασης.

3zwnik koyti3


Δεύτερον αν παρατηρήσατε στα παγκάκια του κόμβου Δαναών προς Σουρλά και Δαναών και Θ.Οικονόμου καθώς και στην γειτονική πλατεία αλλά και όχι μόνον έγινε από τον κ.Βακόνδιο Σαββατιανό συντήρηση απόξεση και βαφή στον κατάλληλο χρόνο και πριν από τις  τελευταίες βροχές και τον ευχαριστούμε και αυτόν.

3zwnik pagaki4    3zwnik pagaki5

Συνυπολογίστε πως ο κ.Βακονδιος ουτε καν δέχτηκε να αποζημιωθεί για τα υλικά που χρησιμοποίησε (παρά την επιμονή μου) και  όσο για την παροχή των υπηρεισιών του λόγος  δεν θα γινότανε ούτε και για αυτή , το έχει αποδείξει άλλωστε  κι άλλες φορές ο κ. Σάββας

 

3zwnik pagaki6

Πολύ ευγενικό και τον ευχαριστούμε.

Τρίτον στον υψηλότερο λόφο της περιφέρειας Κατουνιίστρας Σουρλά "κείτεται γοερά"  αλλά και κοσμεί κυματίζοντας η γαλανόλευκη σημαία μας και για αυτό φρόντισε μια ομάδα ανθρώπων .

 

Η μια δραστηριότητα διαδέχεται την άλλη

Η μια δραστηριότητα διαδέχεται την άλλη στις καθαριότητες της περιοχής μας αλλά και τον εθελοντισμό κι αυτό είναι καλοδεχούμενο.

 Διαβλέπω δράσεις αυτενεργείας και αμεσότητας κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο και αν αναλαμβάνουμε διαδοχικά η κυκλικά τέτοιους ρόλους δεν υπάρχει και περίπτωση ποτέ να προσκρούσει σε λογικές ανταγωνισμού αλλά σε μοναδικά και μόνο πλαίσια ευγενούς άμιλλας και αλληλοσυμπλήρωσης.

Επί του συγκεκριμένου άρθρου αφορμή δόθηκε για αναφορά από τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις.

OIKN 1    OIKN 2

 

1ον αντίκρισα στην διαδικτυακή μπάντα συμβούλου μας να έχουν αναλάβει ρόλο ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ο κΜιχαλόπουλος Παρασκευάς ανιχνεύοντας εδώ κι εκεί όπου εγκαταλείφτηκαν η ταξίδεψαν διάφορα σκουπίδια από τον αέρα -η μπορεί και από σκοπιμότητα από απρόσεκτους γείτονες-και η στην σειρά η τομεάρχης καθαριότητας και σύμβουλος η κ.Θάλεια Οικονόμου να ή να περισυλλέγει αυτά τα σκουπίδια σε σακούλες με ίδιον "αυτοκίνητο μέσο" για να τα απομακρύνει ακολούθως στους κάδους…Συγχαίρω εννοείται την πράξη αυτή.

 

stathOIKN 3 500

 

2ον Συνάντησα τον κ.Χρήστο Σακαρή στον κόμβο Δαναών και Σουρλά να καθαρίζει επιμελείται πέριξ της πινακίδας ανακοινώσεων και με ενημέρωσε πως ήταν αυτός που με πρωτοβουλία του στην στροφή του εκκολαπτηρίου αλλά και στην στροφή του Χαϊκάλη (στην μικρή  πλατεία του κόμβου Λιακαίων και Ευκαλύπτων) αποψίλωσε εκατέρωθεν τα χόρτα που έκρυβαν την ορατότητα των οδηγών ακριβώς πάνω στην στροφή.

 

xr pinak xort1 A    xr pinak xort1

 

xr sekol

 

Καθαρισμός συνεργατικότητα και αλληλεγγύη

 

Τα σημεία λοιπόν πια εκατέρωθεν του δρόμου της οδού Αθηνάς αλλά και της οδού Δαναών αναπνέουν και πάλι  και μαζί μ αυτά ,αναπνέουν  ολοφάνερα και οι συνειδήσεις μας.

 

mp1

 

Η έννοια της συνεργατικότητας και αλληλεγγύης βρήκε την τέλεια ανταπόκριση στα πρόσωπα των συνδημοτών μας στην περιοχή Κατουνίστρα, των καλών γειτόνων, των ενεργών μελών ,του ανθρώπου με θέληση και αγάπη να προστατεύσει το περιβάλλον ,να επαναφέρει αυτό από κακοπαρεμβολές στην πρότερη κατάσταση ενός αληθινού δάσους αλλά και να δώσει την ικανοποίηση στον περαστικό η τον περιπατητή πώς αναπνέει καθαρή φύση και πως τελικά μπορεί όλα να λειτουργούν γύρω του αρκεί και να υπάρξουν στιγμές που και ο ίδιος θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ... «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» έλεγαν οι πρόγονοί μας.

mp3

 

mp5


Συγχαρητήρια λοιπόν πρώτα πρώτα στον Κωνσταντίνο Βάτσικα σε ένα έφηβο παλικάρι ή παλληκάρι  που δεν σήκωσε κεφάλι σε όλη την διαδικασία απομάκρυνσης των παλιουλικών ή μπαζών και που απαριθμούσαν τελικά πάνω από 35 έως 40 σακούλες οικοδομής.

 

 

mp4


Δεν θα ξεχάσω την στιγμή της «εκφόρτωσης¨» στον κάδο επειδή μέσα υπήρχε -άτυχο πτώμα τετράποδου ζωντανού- ότι οι μύγες ή τα έντομα που μας περιτριγυρίζανε ήταν χιλιάδες άλλα και πάλι όμως πρόθυμος ο Κωνσταντίνος να βοηθήσει ποτέ δεν έκανε πίσω.

mp6

 

mp7

 

mp12

 


Τον συγχαίρω ξεχωριστά λοιπόν και αυτόν και την μητέρα του Άννα (την γραμματέα του συλλόγου μας ) η οποία όχι μόνο προσέφερε τα ανάλογα δίπλα σε όλους εμάς αλλά είχε και την καλοσύνη τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της {ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας} να παραχωρήσουν το ειδικά διαμορφωμένο όχημά τους να φορτοεκφωρτόσουμε αυτά τα παλιουλικά και να τα απομακρύνομαι οριστικά.
Καταλαβαίνετε πως χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα. Ένα μπράβο συνολικά από μένα στην προσφορά της οικογένειας της κας Βάτσικα λοιπόν ούτως η άλλως.

mp9


Το παρόν και την βοήθεια στην προσπάθεια της περισυλλογής έδωσε και ο Σύμβουλος Καμπούρης Ευστάθιος ο οποίος επίσης παραχώρησε η προσέφερε και το υλικό συγκέντρωσης των μπαζών -το αυτό και η κα Σερεσιώτη-( διέθεσε γερές και όλες τις οικοδομικές σακούλες ) τον ευχαριστούμε και αυτόν και τον συγχαίρουμε ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως ήταν εκείνος που ανακάλυψε και μια δεύτερη εστία σκουπιδιών και μπαζών λίγο πιο κάτω και επέμεινε να τα απομακρύνομαι στο ίδιο χρονικό όπως και έγινε.

mp10

Δείτε το βίντεο 2 πατώντας στα περισσότερα 

 

Κατασκευάστηκαν πινακίδες ανακοινώσεων

* Ενημέρωση *

Κατασκευάστηκαν πινακίδες ανακοινώσεων

 

pinak mesa 1

 

Κατασκευάστηκαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (πινακίδες ανακοινώσεων υψηλής αντοχής & παντός καιρού) με σκοπό την συνεχή και απρόσκοπτη ενημέρωση όλων των συνοικιστών μας για τις εξελίξεις στον τόπο μας.
Η ιστοσελίδα του συλλόγου μας μπορεί να κάλυπτε η να καλύπτει με τις αναφορές της μερίδα των μελών μας αφού ενδεχομένως και να μην διαθέτουν όλοι computers ή ίντερνετ σπίτι τους και που υποχρεωτικό βέβαια δεν είναι έτσι κι αλλιώς.

 

pinak mesa 2
Ευχαριστούμε λοιπόν τον αντιπρόεδρό μας Παρασκευά Μιχαλόπουλο για την αφιλοκερδή του συνεισφορά αφού εκτός όλων των άλλων με τις ιδιαίτερες τεχνικές του γνώσεις ή ικανότητες είχε την ευγενή καλοσύνη να κατασκευάσει τις ήδη 2+1=3 πινακίδες τοποθετημένες εξ αυτών οι 2 από τις πινακίδες αυτές ενημέρωσης..
Αξίζει να σημειωθεί πως έργο στις καφετίζουσες αποχρώσεις των πινακίδων για την επιμέλεια μόνωση και το design προσέφερε και ο κ. Καμπούρης Ευστάθιος και τον ευχαριστούμε κι αυτόν για τον κόπο του και τις διαγράφουσες πινελιές του.
Χωρίς η πρόθεσής μου να είναι η να μοιάζει σαν να στηλιτεύω ανεπιτυχής δηλώσεις κάποιων για την ιντερνετική μου μανία (εξάλλου γιατί να κατασκευάζαμε την ιστοσελίδα αν δεν θα την χρησιμοποιούσαμε -και προσωπικά δεν έχω μάθει να αυτοαναιρούμαι αλλά να αντιμάχομαι ) αισθάνομαι την ανάγκη πρώτα να ευχαριστήσω τα μέλη μας δημόσια για την συνεισφορά τους αυτή και ύστερα να θυμίσω πως όντως τέτοιες προσπάθειες προάγουν τα συμφέροντά των μέλλων μας άρα και τα συμφέροντα του ίδιου του τόπου μας.

 

pinak mesa ek1
Έτσι θα υπερμαχόμουν πως εκτός όλων των άλλων και η ενημέρωση ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ (ιντερνετικώς η μη- διαδικτυακώς η μη -σημασία δεν έχει) μπορεί να τοποθετηθεί η να χρησιμοποιηθεί για να ιεραρχεί τις προθέσεις του ηγήτορος και δεν μοιάζει απλώς αλλά θεωρείται απαρέγκλιτα ΕΝΑ κομμάτι της προόδου στην μικροκοινωνία που ζούμε και είναι το παραγοντικό εκείνο στοιχείο της όποιας ανάπτυξης αλλά και αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζει πάντα ο διπλανός μας τι φρονεί για μας ο απέναντι ,ο γείτονας δηλαδή - και να είναι σε θέση πάντα να ξεχωρίζει την προσφορά του ενός η του άλλου ειδικότερα όταν επρόκειτο για τα κοινά του τόπου ,η να είναι σε θέση ο οποιοσδήποτε να ξεχωρίζει την κακοβουλία η την κακεντρέχεια το κουτσομπολιό η την ψευδοδιάδοση αλλά και με την περίσσια εκείνη δυναμική του διαδικτύου να καταθέτει η και να υπενθυμίζει στους άλλους αν «ο προσφέρων εκτίθεται» μόνον για να παραχωρεί δηλώσεις η αν βρίσκεται εκεί για να δηλώνει με το στίγμα του ως επικεφαλής αν θα παραχθεί η αν παρήγαγε στο παρελθόν το οποιοδήποτε έργο...

Επιδιορθώσεις από τον τμήμα της πολεοδομίας

Επιδιορθώσεις επισκευές από τον τμήμα της πολεοδομίας.

Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση από τον τμήμα της πολεοδομίας Λουτρακίου- με την παρέμβαση του αντιδημάρχου Γεωργίου Αθανάσιου- αλλά και την συνεισφορά τους με τις εύστοχες παρεμβάσεις του τεχνικού προσωπικού για τουλάχιστον σε 12 καίρια σημεία της περιφέρειάς μας.

 

pol4

 

Επεμβάσεις που έλαβαν χώρα στην θέση Κατουνίστρα Λουτρακίου και επί των κεντρικών δρόμων Δαναών ,Ειρήνης και Αθηνάς αλλά και όχι μόνον .

Εργασίες που κατά βάση έγιναν για την συντήρηση καθώς και την αντικατάσταση ειδικών εξαρτημάτων (λαμπτήρων κλπ) με σκοπό την επαναλειτουργία των από καιρό ξεχασμένων αυτών βλαβών η παλιότερων εκκρεμοτήτων.

 

pol3


και πάλι ευχαριστούμε και

 

Γρήγορη ανταπόκριση της ΔΕΥΑΛ ΑΓ.Θ. σε έργα

*

Γρήγορη ανταπόκριση της ΔΕΥΑΛ ΑΓ.Θ. σε έργα.

 

asf26

 

Ο Σύλλογός μας εκφράζει την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση από την υπηρεσία και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ ΑΓ. Θ.(μετά της αιτήσεως του) και για την οριστική τακτοποίηση η υλοποίηση και περάτωση αυτών των έργων στα δυο επίμαχα σημεία των δρόμων Δαναών και Ειρήνης.

 

asf28 xwm

 

"Έκτακτη δράση καθαρισμού"

sos ...SOS.......SOS...... 

Μετά και από την έκτακτη ανακοίνωση και προτροπή του εξωραϊστικού συλλόγου φλοίσβου Λουτρακίου ,να συναντηθούν οι εθελοντές συνδημότες στον συγκεκριμένο κόμβο (Δαναού,Αγίου Κων/νου και φλοίσβου Κατουνίστρας) , στην προσπάθεια να απομακρύνουν "ότι παρένθετο" υλικό έχει διασκορπιστεί στον παρακείμενο χώρο ,καλούνται ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ οι συνοικιστές μας από τον σύλλογο Δαναού Κατουνίστρας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ώρα προσέλευσης 8 το πρωί στις γραμματοθυρίδες του κόμβου.

Αν για την κινητοποίηση αυτή δεν υπάρξει συμμετοχή η αποδέκτης ενεργοποίησης ας συνυπολογιστεί απ τους γείτονες συνδημότες πως η ανάρτηση του φλοίσβου παραλήφτηκε η επισημάνθηκε μάλλον αργά και στις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης της 14ης Ιουλίου 2016.

Ας ελπίσουμε όμως να εύρει τύχη τούτη η καθυστερημένη ανακοινοποίηση ή ανάρτηση ώστε να στηρίξουμε την προσπάθεια των γειτόνων μας.

Προσωπικά βρίσκομαι έκτος της περιοχής Κορινθίας και δεν δύναμαι να παρασταθώ.

Καλή επιτυχία και μπράβο προκαταβολικώς  σε όλους τους εθελοντές.


Καπέλλος Κωνσταντίνος

------------

Ανακοίνωση Φλοίσβου : πηγή Φλοίσβος -Λουτρακίου

 

Πρόσφατα άρθρα

Βρείτε μας στο FaceBook